23948sdkhjf

Rekordhøj ordrebeholdning hos Scalae AB

Skånevirksomheden Scalae AB arbejder på højtryk og ekspanderer kraftigt trods den økonomiske uro i landet.
- Vi har siden denne sommers genopstart oparbejdet vores ordrebeholdning, så den nu er den højeste nogensinde, og vi overgik de seneste dage hele sidste års omsætning på 20 millioner. Vi kan ganske enkelt konstatere, at vores ekspansion sker i en meget positiv takt, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det er først og fremmest satsningen på Marknadsinriktad teknikutveckling samt avanceret slutmontering i overensstemmelse med ISO 13485, der giver størst udbytte. Den procentvise fordeling mellem avanceret slutmontering og produktudvikling ligger i øjeblikket på ca. henholdsvis 30 % og 70 %.

- Vores nyåbnede kontor i Ängelholm med tre medarbejdere er allerede nu fuldt booket frem til et stykke ind i 2009, og rekrutteringsprocessen er i fuld gang for at ansætte flere medarbejdere. Fremtiden ser strålende ud, og vi får tydelige tilkendegivelser af, at flere og flere virksomheder interesserer sig for vores unikke måde at udvikle og producere produkter på. Mange års satsning på markedsføring, finpudsning af metoder og produktudvikling af ydelser giver nu udbytte, og det er en herlig fornemmelse at vide, at virksomheder i Sverige og i Europa har tilegnet sig en helt ny tankegang med hensyn til, hvordan optimering af produkter kan og bør gennemføres, fortsætter man i pressemeddelelsen.

Scalae AB har blandt andet arbejdet med kommunikationssystemer, overvågningssystemer, konsumentprodukter, grafisk industri, personbeskyttelse og procesautomation.

Kilde: Scalae AB - http://www.scalae.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078