23948sdkhjf

Kjærgaard bygger nyt domicil

Det nye domicil kommer til at ligge helt ud til motorvej E45 og løser et stort pladsproblem for den midtjyske robotvirksomhed.
Opstarten af robotforretningen omkring årtusindskiftet og senest etableringen af konstruktionsafdelingen har medvirket til, at kvadratmetrene i det hidtidige domicil har været for få. I 2004 blev der ellers bygget nyt robotcenter på adressen midt i Løsning by. Et stadigt stigende aktivitetsniveau og nye pladskrævende aktiviteter betyder, at Kjærgaard A/S er vokset ud af sine rammer.

Torsdag den 2. oktober påbegyndte man derfor rejsningen af et nyt robotcenter på Helge Nielsens Allé 10 ved Motorvej E45. Her opføres i første omgang en hal til de pladskrævende aktiviteter inden for robotautomation og mekanisk konstruktion. Senere i år igangsættes opbygningen af et nyt domicil, der skal huse Kjærgaards mange forretningsområder under ét og samme tag. Det samlede areal ender på 2.856 kvadratmeter fordelt på 1.500 kvadratmeter til administration og resten til robotcenter, lager og mekanisk værksted.

Med den forestående fraflytning af Vestergade 1-9 slutter en æra for både Kjærgaard og Løsning bymidte. Det var på præcis denne adresse, E. Dahl i 1921 etablerede sin el-butik, og her familien Kjærgaard, der overtog forretningen i 1967, i mange år boede over butikken.

Kilde: Kjærgaard - http://www.kia.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142