23948sdkhjf

Bjørn Lomborg taler ved Swedish Steel Prize

Det amerikanske tidsskrift Esquire opregner i sit oktobernummer de 75 vigtigste opinionsdannere i verden. Blandt navnene er den internationalt kendte danske forfatter og miljødebattør Bjørn Lomborg, som også er en af hovedtalerne ved uddelingen af konstruktionsudmærkelsen Swedish Steel Prize i Stockholm den 20. november.
Bjørn Lomborg har opnået international opmærksomhed gennem sine idéer og sit syn på forskellige globale miljø- og fordelingsspørgsmål. I kraft af bøgerne ”The Sceptical Environmentalist” og ”Cool it” er han blevet kendt for synspunkter, som af mange anses for at være stærkt kontroversielle.

I den senere tid har Bjørn Lomborg fået en række udmærkelser som en af verdens vigtige opinionsskabere, nu senest i tidsskriftet Esquire. I forbindelse med uddelingen af den internationale konstruktionsudmærkelse Swedish Steel Prize, som i år uddeles for tiende gang, gæster han Stockholm.

Den 20. november kommer han til Cirkus for at tale ved Swedish Steel Prize inspirationsseminar. Temaet for dagen er kontrast med fokus på bæredygtig udvikling. Seminardagen indgår i en tre dage lang Swedish Steel Prize-begivenhed. Arrangør er virksomheden SSAB, som har indstiftet Swedish Steel Prize med det formål at inspirere konstruktører til at udvikle lettere, stærkere og mere effektive konstruktioner. Begivenheden afsluttes med middag og prisuddeling under festlige former i Blå Hallen i Stockholms Stadshus, hvortil gæster fra hele verden er inviteret.

Kilde: SSAB - http://www.ssab.se

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127