23948sdkhjf

Produktnyhed: Sandvik Coromants nye WMX Wiper producerer bedre flader på kortere tid

Det nye WMX Wiper-skær er ideelt til drejning i P-stål, rustfrit M-stål og K-støbejern.
Sandvik Coromant introducerer deres nye WMX Wiper-skær med en ny næseradius, der giver forbedret drejeydelse, højere tilspændingshastigheder samt bedre overfladekvalitet og tolerance. Wiper-skæret leveres i forskellige kvaliteter til mange forskellige applikationer lige fra krævende bearbejdning med afbrudt spån ved skrubdrejning i støbejern ved lave skærehastigheder til sletbearbejdning af flader med høj kvalitet i rustfrit stål ved høje skærehastigheder.

Med det nye WMX Wiper-skær kan brugerne nu fordoble tilspændingshastigheden og samtidig bibeholde de eksisterende overfladekvaliteter, eller de kan beholde deres eksisterende tilspændingskvalitet og producere en overfladekvalitet, der er dobbelt så jævn og dermed øge bearbejdningsproduktiviteten.

Maskinoperatørerne nyder godt af skærets glatte skæreforløb, mindre støj og reducerede vibrationer. Med WMX Wiper-skæret får brugerne også en forbedret spånbrydning og overfladekvalitet ved højere tilspændinger, hvilket garanterer produktionssikkerheden.

Det nye WMX Wiper-skær er ideelt til drejning med negative skær og de fleste applikationer i ISO P-stål, ISO M-rustfrit stål og ISO K-støbejern.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11