23948sdkhjf

SolidWorks brugere får nu gratis adgang til hjælpeværktøjer

Nordjyske CADSYS introducerer i disse dage en hel ny hjælpepakke til SolidWorks.
CADSYS’ nye software, kaldet SaveAssistant, er udviklet med henblik på at reducere brugerens tid til at generere andre filformater end SolidWorks’ originale formater. Det bedste ved deres nye produkt er, at det gives væk helt gratis.

- Vi har indset et behov, og det har vi løst, der er sådan set ikke noget nyt i det, vi gør. Vi gør det bare hurtigere og med flere muligheder, fortæller direktør Ricco Busk fra CADSYS.

- Vi har som lille virksomhed behov for at markere os i branchen, og hvilken bedre mulighed er det at give noget væk, andre tager penge for. Vi kan automatisk genere dxf, pdf, jpg, iges og mange andre filformater, uden man skal huske det fra gang til gang. Endvidere har vi udviklet en ”quick launch”, der gør, at man med et 1-knaps klik har de samme muligheder, afslutter Ricco Busk

SaveAssistant har blandt andet en helt ny funktion, der giver mulighed for at generere en DXF-fil helt uden problemer direkte fra en åben part.

CADSYS vil præsentere det nye værktøj på messen Effektiv Produktion, i dagene 7.-10. oktober, i Fredericia Messecenter, hvor man også vil fremvise sine andre SolidWorks relaterede produkter blandt andet en total integration fra ERP til Solidworks til produktion og CNC-program uden manuelt arbejde, via produktkonfiguratoren KBEWorks.

Kilde: CADSYS - http://www.cadsys.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078