23948sdkhjf

Muehlhan flytter hovedkvarteret til Middelfart

Den danske afdeling af Muehlhan samler nu sin administration og ledelse i et nyt hovedkvarter i Middelfart.
Ifølge Erhvervsbladet benytter Muehlhan samtidig lejligheden til at styrke ledelsen af virksomheden ved at opdele organisationen i tre forskellige divisioner med hver sin direktør. Det vil dog stadig være Jens Mørk, der er øverste ansvarlig for den danske afdeling.

- Fra etableringen for syv år siden og langt hen i vækstfasen var det en klar fordel, at jeg som administrerende direktør sad alene for bordenden og traf de afgørende beslutninger i tæt samarbejde med virksomhedens CFO og bestyrelsen. Det var et hurtigt og velfungerende beslutningsapparat, men aktiviteterne er nu så omfattende, at one man-showet er klart utilstrækkeligt. Derfor har vi bygget den nye organisation og benytter samtidig lejligheden til at samle ledelsen og størstedelen af administrationen i Middelfart ganske tæt på motorvejsnettet, siger Jens Mørk til Erhvervsbladet.

Udover de nye faciliteter i Middelfart har Muehlhan også afdelinger i Vissenbjerg, Herning og Give. Her beskæftiger man sig med overfladebehandling af stålemner inden for vindmølle-, værfts- og offshore-industrien. Det nye hovedkvarter i Middelfart er 850 kvadratmeter stort og vil i fremtiden rumme administration og ledelse.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097