23948sdkhjf

Kolster Engineering A/S og HESA TEK K.S.M. er lagt sammen

Da HESA-TEK K.S.M. og Kolster Engineering A/S har mange fælles kunder og berøringsflader, har ledelsen valgt at sammenlægge de to virksomheder.
- Sammenlægningen betyder, at vi kan udnytte synergieffekten og fremover vil stå endnu stærkere som leverandører til energisektoren. Samtidig med sammenlægningen er Kolster Hesa-tek A/S flyttet ind i nybyggede fabrikslokaler på samme adresse som vort moderfirma K.S.M. Kragelund ApS, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De gode og nye produktionsforhold har haft en positiv effekt, specielt på vekslerfronten, hvor virksomheden nu, ud over alle rustfrie og sorte ståltyper, blandt andet også fremstiller vekslere i titan-materiale. Desuden er der store fordele i, at hele processen for vekslere foregår på samme matrikel, både salg, design, beregning og produktion. Således har den fysiske integration med moderfirmaet K.S.M. Kragelund ApS stor produktionsmæssig betydning, da man nu råder over et fuldt moderne værksted med afdeling for pladebearbejdning og specialsvejsning.

Kolster Engineering er grundlagt i 1968 og HESA-TEK K.S.M. Kragelund ApS i år 2000. Firmaerne blev pr. 01/01-2008 sammenlagt og hedder nu Kolster Hesa-tek A/S. Kolster Hesa-tek A/S er et datterselskab under K.S.M. Kragelund Group. Kolster Hesa-tek A/S er et velrenommeret mindre ingeniørfirma med speciale i projektering, konstruktion og salg af luft- og røggasspjæld til kraftvarmeindustrien samt design, produktion og reparation af varmevekslere.

Kilde: Kolster Hesa tek A/S - http://www.kolsters.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094