23948sdkhjf

Tibnor skærer igennem med ny high-speed klingesav

Nordens største stål- og metalgrossist, Tibnor køber high-speed klingesav til stålafdelingen i Taulov. Savens ydeevne og kundernes udbytte er tænkt nøje sammen. Der er udsigt til dobbelt så hurtig levering.
Klingesaven er indkøbt som et led i en større modernisering og som supplement til de seks save, som man i forvejen anvender i stålafdelingen. Her er tre mand specielt uddannede til at kunne betjene savene.

- Med indkøbet af klingesaven, har vi fået markedets højeste kvalitet indenfor præcisionssave til industri. Det betyder konkret, at vi nu kan udvide vores kapacitet og tilbyde meget hurtigere leverancer fra lageret til kunderne ud fra specifikke ønsker til mængde og mål, lyder det fra Niels Clemmensen, Lager & Logistikchef i Taulov.

Saven kan eksempelvis skære i 150 mm tykkelse massiv stål på 20 sekunder og giver flotte skæreflader til ca. 0,2-0,5 mm præcision eller efter aftale. Et lademagasin på 5 tons betyder stor rummelighed og giver i praksis mulighed for at kunne betjene kunderne langt hurtigere og efter individuelle ønsker og behov, lyder det fra en tilfreds Niels Clemmensen, der ser frem til at se saven i aktion når den installeres i Taulov afdelingen i november.

Kilde: Tibnor

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.344