23948sdkhjf

Hydraflex A/S kåret som Gazelle-virksomhed

Hydraflex A/S i Viborg er af Børsen blevet kåret som en af Danmarks 2475 hurtigst voksende virksomheder. Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite.
En Gazelle virksomhed er en virksomhed, der i de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat og som samlet set har fordoblet omsætning eller bruttoresultat i perioden.

Hydraflex A/S er med en vækst på 245 % over 4 år placeret på en 563. plads og derved i den bedste fjerdedel af landets gazeller.

Hydraflex A/S er ordreproducerende og fokuserer udelukkende på at konstruere og producere kundetilpassede cylindre. Hydraflex A/S stræber efter at levere kundeløsninger der altid skal kombinere brugbare kvalitets produkter med en kort og sikker leveringstid. Det har vist at være den rigtige vej at gå.

Væksten er ikke kun noget der kan ses i regnskaberne. I samme periode er både virksomhedens areal på Fanøvej i Viborg og antallet af ansatte fordoblet og det antal cylindre der produceres er steget til det tredobbelte.

- Vi skal holde fast i den kurs vi har lagt – Der er altid et marked for individuelle kvalitetsløsninger leveret til tiden! udtaler administrerende direktør Niels Rahbek.

Kilde: Hydraflex A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078