23948sdkhjf

Pudseløsninger til både træ, metal, plast og kompositter

Som en af markedets førende specialister i pudse- og slibeløsninger deltager Flex Trim på messen i Fredericia. Virksomheden beskæftiger sig med løsninger indenfor både træ-, metal, plast-, komposit- og glasfiberindustri baseret på en patenteret og internationalt anerkendt børsteteknologi.
Flex Trim løser stort alle pudseopgaver og pudsesystemet kan anvendes til pudsning af både overflader, kanter og profiler og installeres på både nye eller eksisterende maskiner.

Flex Trims løsninger udarbejdes ved, at hele kundens produktionsproces gennemgås, hvorefter en individuel løsning leveres samt rådgivning, installation og efterfølgende service.

De typiske fordele for kunden er forbedret og ensartet overfladekvalitet, optimeret produktion, længere standtid på pudsematerialer og reduceret lakforbrug eller lignende overfladebehandling.

På messen, Effektiv Produktion 08, kan opleves flere forskellige pudsemaskiner, både klassiske og nyudviklede, samt et bredt udvalg af pudsesystemer.

Blandt andet demonstreres den nyudviklede maskine, FlexPudser 100-100 til pudsning af alle kanter og overflader. Som en særlig egenskab er denne maskine monteret med to pudsehoveder, hvilket sikrer pudsning i med- som i modløb. Desuden kan pudsehovederne stilles i alle vinkler fra 0-180 grader, hvorved maskinen kan tilpasses i forhold til opgaven. FlexPudser 100-100 leveres som standard med børstebord, som sikrer en let, hurtig og ergonomisk korrekt håndtering, samtidig mede at støv- og koldluftsgener undgås.

En anden af maskinerne, som Flex Trim medbringer på messen er Stakpudseren, der er en hurtig og effektiv løsning til anvendelse ved slibning af både stakke eller store lodretstående flader.

På virksomhedens hjemmeside kan læses mere om de forskellige produkter eller få yderligere information på Flex Trims stand – nr. D5724.

Kilde: Flex Trim - http://www.flex-trim.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111