23948sdkhjf

Produktnyhed: Støjkabiner til støjende maskiner

En højeffektiv stansemaskine er en fryd for produktionschefen, men er desværre ofte en belastning for operatøren og hans omgivelser.
Per Lambæk ApS har allieret sig med In.Ecosistemi srl - et italiensk specialfirma, der gennem mange år har udviklet og bygget støjkabiner til alle former for støjende maskiner. Per Lambæk ApS har indkapslet en del stansemaskiner og en enkelt storfræser – alle i Jylland.

Kabinerne er opbygget af profilbukkede elementer, der skrues sammen. Elementerne er udført i 1,5 mm plade, der er isoleret med gipsonit og et tykt lag ”æggebakkelignende” skumprofil med en samlet tykkelse på 80 mm. Elementernes udformning og isoleringens sammensætning afstemmes efter det maskineri, der skal lyddæmpes

De mange inspektionsvinduer er udført i 10 mm slagfast glas og kabinens ventilationsanlæg sikrer en differenstemperatur på 10 grader C.

Operatøren betjener maskinen gennem en bred motoriseret hæveport helt inde ved maskinens bord uden at skulle springe ind og ud af et fotocellegardin. Sagt på en anden måde, så spilder man ikke den 1,2 meter gulvplads, som fotocellerne plejer at optage.

Maskinen kan ikke starte, før porten er lukket og kan kobles, så porten åbnes automatisk, når et program er kørt færdigt.

På en maskine med automatisk ilægning og udtagning er kabinens port(e) PLC-styrede.

Der er adgang til alle maskinens funktioner både for operatør og servicemandskab via CE-godkendte el-sikrede døre.

Kabinerne fremstår i et elegant, ovnlakeret design med farvevalg/kombinationer i RAL skalaen efter kundens valg.

Kabinerne er CE-godkendte og leveres med dansk service

Per Lambæk ApS har et standardprogram, der dækker indkapsling af de fleste gængse stansemaskiner: Finn-Power, Amada, Trumpf, LVD, Salvagnini, Bruderer, Schaal, Haulick-Ross, PMB m. m.

Herudover påtager man sig indkapsling af enhver form for støjende maskineri som fx fræsemaskiner, snedkerimaskiner, pakke- og emballeringsmaskiner m.m.

Du kan se en modelkabine på Effektiv Produktion 2008, stand A-2431.

Kilde: Per Lambæk ApS - http://www.perlanbaek-aps.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103