23948sdkhjf

Nyheder fra Demo Maskindesign på Effektiv Produktion 08

Demo Maskindesign vil på deres stand A 1228 vise to spændende nyheder: Automatisering af glas- korundblæsning samt tromlevaskeanlæg til affedtning af emner direkte fra sav eller bearbejdningscenter.
Blank – ru – mat - hvordan skal dit emne se ud?
- Tag det med på messen og få det prøveblæst på Demo Maskindesigns stand. Alle blæsekabinerne er tilsluttet trykluft på standen, så de kan afprøves med forskellige blæsemidler, hvilket giver de besøgende mulighed for at finde præcis det look, man ønsker på overfladen, fortæller firmaets indehaver Hans Koch.

Robotter – Microblæsning – Turboblæsning
Firmaet vil på deres stand demonstrere, hvordan en sandblæsning eller glasblæsning absolut ikke ”bare” er en glasblæsning. Ved en manuel blæsning handler det om, at operatøren både skal have håndelag for at styre en blæsepistol, ikke for langt fra og ikke for tæt på emnet, han skal være meget korrekt og han skal også have en bred viden omkring blæsemidler, blæsetryk m.m. for at opnå præcis den overflade der ønskes.

Det er umuligt at opnå ensartede overflader på 100 eller 1.000 emner ved en manuel blæsning. Derfor vil Demo vise, hvordan man kan effektuere og ensarte processen, og spare hundredvis af mandetimer.

Eneste danske producent
- Gennem mere end 25 år har Demo Maskindesign bygget automatiske anlæg til industrien, og i disse år mærker vi tydeligt, hvordan virksomhederne er begyndt at se på omkostningerne ved en glasblæsning, siger Hans Koch, og fortsætter:

- Nu kalder vi det glasblæsning, nogle siger sandblæsning, men anlæggene kan selvfølgelig blæse med alle typer blæsemiddel, både glasperler, Korund, plastgranulat, bagepulver osv. Vi vil nok tillade os at sige, at vi uden sammenligning, er det firma i Danmark, der har den største og bredeste erfaring til at automatisere blæsemetoderne. Hvorfor – fordi vi som det eneste firma i Danmark siden midten af firserne på eget værksted har bygget automatiske blæseanlæg og kabiner til stort set ALT, hvad man kan forestille sig. Lige fra bittesmå dimser der først ensrettes på et bånd, hvorefter de kører ind i en kabine som blæser dem automatisk og til anlæg til automatisk plastblæsning af tonstunge emner.

- Fordelen ved at vi bygger anlæggene selv er, at vores kunder kan prøvekøre anlægget hos os inden det sendes af sted, ligesom man kan følge konstruktionen og tilføre ændringer undervejs, hvis man ønsker det. Vi viser på standen blandt andet et satellitanlæg med roterende satellitter. Anlægget kører i step således, satellitterne kører frem i et tempo for opmontering og afmontering i en hastighed, der passer ind i produktionslinien, slutter han.

Da Demo Maskindesign leverer alle typer maskiner og anlæg til rengøring og forbehandling af overflader, vil der på deres stand også være udstillet flere typer vaske- og affedtningsanlæg, vibrationsafgratere og ultralydsrensning. En spændende nyhed der er værd at se nærmere på, er et tromlevaskeanlæg med indbygget snegletransportør.

Kilde: Demo Maskindesign

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079