23948sdkhjf

Semco Maritime køber norsk selskab

Norske AGR Group udstedte fredag en hensigtserklæring om salg af AGR Project Partner AS og datterselskaber til Semco Maritime i Stavanger, som er en del af Semco Maritime AS i Danmark.
Entreprisesummen beløber sig til 85 mio. norske kr. AGR Project Partner AS er en førende leverandør af projektledelse og ingeniørydelser inden for kranudskiftning og med levering af ydelser til den norske kontinentalsokkel. Underskrivelsen af den endelig salgs- og købsaftale forventes at finde sted senest den 10. oktober 2008.

Salget omfatter ikke aktiviteterne i Ålesund og Oslo, som vil forblive en del af AGR og fungere som AGR Marine Engineering AS. AGR Project Partner AS, som har 84 ansatte, vil blive overtaget af Semco Maritime.

Erik Gaj Nielsen, administrerende direktør i Semco Maritime AS, udtaler:

- Vi har længe ledt efter en mulig ingeniørvirksomhed i Norge med henblik på at udvide og styrke vores voksende aktiviteter. Med overtagelsen af AGR Project Partner AS vil vi være i stand til at indgå i flere EPCIprojekter (EPCI = Engineering, Procurement, Construction, and Installation) og -kontrakter i Norge. Alt afhængig af fremtidige projekters beskaffenhed og størrelse kan Semco Maritime nu selv tackle de fleste af sådanne kontrakter i Norge eller i samarbejde med vores ingeniører og produktion i Danmark.

Åge Landro, vicedirektør i AGR Field Operations, siger:

- Vi er glade for at have indgået denne aftale med Semco Maritime. Med stigende vægt på en forretningsmodel, som fokuserer på produkter og services, som understøtter operationer, og med den fortsatte fokus på samkøring af services mellem vores nuværende regioner passede Project Partner ikke rigtig ind i den langsigtede strategi for AGR Field Operations. Vi har dog altid anerkendt virksomhedens force og de resultater, der er opnået. Vi er helt sikre på, at Semco Maritime vil lade AGR Project Partner AS kapitalisere og videreudvikle sin stærke markedsposition og velkvalificerede medarbejdere.

Kilde: Semco Maritime - http://www.semcomaritime.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156