23948sdkhjf

FLSmidth køber aktiverne i den amerikanske ingeniørvirksomhed CEntry

FLSmidth, CEntry Constructors & Engineers Inc. og The Layton Companies Inc. har indgået en aftale om salg af alle aktiver i den amerikansk baserede rådgivende ingeniørvirksomhed CEntry til FLSmidth, med effekt pr. 1. oktober 2008.
CEntry er en ledende rådgiver inden for opførelse af industrielle anlæg, udvidelsesprojekter, opgraderinger og specialiserede vedligeholdelsespakker til mine- og industrisektoren.

Med en stab af specialiserede og højt kvalificerede ingeniører og teknikere kan CEntrys ekspertise kombineres direkte med FLSmidths egenudviklede teknologier med henblik på at skabe endnu bedre og integrerede løsninger for en lang række produktionsprocesser i mineralindustrien. Denne udvidelse vil give markedet en mulighed for komplette procesløsninger med en bred vifte af tilhørende rådgivning, hvorved projekternes leveringstid reduceres.

- Opkøbet af CEntry vil gøre FLSmidth i stand til fortsat at styrke vores globale vækststrategi indenfor mineralindustrien. De tekniske ressourcer fra CEntry vil understøtte stort set alle de procesteknologier, som FLSmidth Minerals tilbyder. Koblet med FLSmidth Minerals globale tilstedeværelse, giver det industrien en unik mulighed for at få implementeret komplette projekter, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

CEntry med base i Utah, USA blev oprindeligt grundlagt som selskabet Ford, Bacon & Davis Engineering i 1972 med henblik på at servicere mine- og industrisektoren. Siden hen skiftede selskabet navn til CEntry og har siden 1995 arbejdet under ejerskab af The Layton Companies Inc.

Virksomheden vil i fremtiden blive drevet under navnet FLSmidth CEntry.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125