23948sdkhjf

Unimerco ekspanderer kraftigt i UK og Irland

Værktøjsproducenten Unimerco Ltd, Lichfield, og søsterselskabet Derek Walmsley Ltd, Sheffield, lægger op til en kraftig ekspansion med ny direktion og en kraftig udvidelse af salgsstyrken. For øjeblikket søges blandt andet ny administrerende direktør i England.
Allerede nu har koncernledelsen og den øvrige daglige ledelse dog udarbejdet en ny ekspansiv strategi, som skal sikre, at begge virksomheder kommer til at dække både England, Skotland, Irland og Wales. Ekspansionen betyder desuden, at Unimerco Ltd skal bruge mere end 15 nye sælgere og to salgsdirektører.
Virksomheden søger derfor nu 10-12 eksterne sælgere til metalindustrien og fire-fem til træindustrien. Hertil kommer yderligere en række interne tekniske salgs- og produktionsmedarbejdere.

Hos Derek Walmsley Ltd udvides den eksterne salgsstyrke med tre-fem nye eksterne sælgere for at dække hele Storbritannien. Internt skal salgsstyrken også udvides, så Derek Walmsley er for øjeblikket på udkig efter nye lokaler til at rumme den større arbejdsstyrke.

Konjunkturerne styrker Unimercos koncept
Unimerco udvikler og producerer skærende specialværktøjer, som fokuserer på at reducere kundernes produktionsomkostninger og øge deres effektivitet og konkurrencedygtighed. Det komplette Unimerco-koncept består af optimeringsrådgivning, de rigtige værktøjsløsninger, som kan omfatte både special- og standardværktøj, og en landsdækkende vedligeholdelsesservice. Samlet er konceptet skabt til at sikre virksomhedernes produktionseffektivitet.

- Vi mener, at det netop er den løsning, som produktionsindustrierne har brug for i den hårde globale konkurrence, siger koncerndirektør Kenneth Iversen. Hvis vestlige virksomheder skal konkurrere med asiatiske og sydamerikanske lave lønninger, må det ske gennem automatiseringer og effektive værktøjer, som reducerer antallet af produktionsstop, og som producerer konstant høj kvalitet. Kun derved kan produktiviteten øges og omkostningerne reduceres. Samtidig kan vores effektive værktøjer ofte overflødiggøre maskiner, så virksomhedernes investeringer også kan holdes nede.

Unimerco som teknologisk frontløber
Unimerco har udviklet en række ekstremt effektive værktøjsløsninger til flyindustrien, Fluid Power, Power Generation, automobilindustrien og general machining. Også til de forskellige sektorer inden for træindustrien har Unimerco udviklet en lang række innovative værktøjsløsninger med høj ydeevne. En række af disse nyudviklinger er patentanmeldte, og det er en udvikling, Unimerco vil fortsætte.

- Det sker blandt andet for at markere vores position som en af markedets væsentlige frontløbere i teknologiudviklingen, siger Kenneth Iversen.

Unimerco skal være både stor og kendt i England
- Unimerco og søsterselskabet Derek Walmsley skal være store i England. Ikke fordi størrelse i sig selv er et mål, men markedsmulighederne er så store på grund af effektiviseringskravene i industrien, at det er vores pligt at udnytte dem og bidrage med vores viden. Vi har ikke tidligere i tilstrækkelig grad gjort opmærksom på os selv, men det vil vi radikalt ændre gennem en betydelig større organisation og ny topledelse, siger Kenneth Iversen.

I dag beskæftiger Unimerco Ltd 50 medarbejdere med speciale i "round tools" (skafte- og boringsværktøjer), mens Derek Walsmley Ltd beskæftiger 35 medarbejdere med speciale i vendeskærsværktøjer eller "inserts" og tilsvarende produkter. De to virksomheder arbejder tæt sammen, men fortsætter hver for sig med målet om at blive dækkende i hele Storbritannien. Antallet af nye medarbejdere i de to virksomheder skønnes at blive 20-25 i løbet af det næste halve år.

Det er koncernens strategi at ekspandere til stadigt flere lande, så kunderne overalt kan betjenes med helt identiske værktøjsløsninger og service.

- Det er dog væsentligt, at ekspansionen foregår i et tempo, så vi fastholder vores kvalitet, gode holdninger og soliditet, siger Kenneth Iversen.

Kilde: http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11