23948sdkhjf

1.000 borgere støttede Fredericia Skibsværft

Mandag afholdt Fredericia Skibsværft protestmøde mod Fredericia Kommune. Støtten fra borgerne var upåklagelig, men luften mellem værftet og kommunen er stadig iskold.
I alt havde 1.024 deltagere lagt vejen forbi Smedehallen på Fredericia Skibsværft for at høre, hvad de to parter havde at sige til hinanden. Og stemningen var så absolut til værftets fordel, og kun få af tilhørerne forsøgte at forsvare byrådets beslutning om at opsige lejeaftalen med værftet i 2016. Det skriver DR Trekanten.

Repræsentanter fra værftet antydede, at kommunens salg af værftsgrunden til fonden Realdania ikke har været lovlig, og det fik naturligt nok de tilstedeværende politikere op i det røde felt.

- Det er meget, meget usagligt og tjener vel egentlig kun til at skabe forvirring om, hvad projektet egentlig går ud på. Metoden er vel kun egnet til underholdning, og det er også, hvad jeg mener, vi har overværet i aften, sagde borgmester Uffe Steiner-Jensen ifølge DR Trekanten.

- Jeg synes, at politikerne har været meget grove overfor mig, så de får nu kun en lille del af deres egen medicin tilbage. I øvrigt kan vi jo dokumentere alt, hvad vi har fremført på mødet i aften, lød forsvaret fra værftets ejer Thomas Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141