23948sdkhjf

Undervisningstur til SolidWorks World 2009, Orlando, Florida

CAD-virksomheden Solid Design House kan nu i samarbejde med VIA Travel tilbyde en attraktiv studierejse til årets store SolidWorks World 2009 konference.
Konferencen afholdes i Orlando, Florida i dagene fra 8. til 11. februar 2009. Mere end 4.000 SolidWorks-interesserede deltog i sidste års konference, hvor også en række danske Solid Design House kunder deltog.

- Med dette tilbud er det vores mål at kunne tilbyde Danske SolidWorks entusiaster en skræddersyet pakkeløsning, som giver mulighed for at deltage i én af verdens største konferencer med fokus på 3D-CAD, PDM og Simulering, siger administrerende direktør Jess G. Frandsen, Solid Design House.

Pakken som Solid Design House har taget initiativ til skal medvirke positivt til at hente vigtig viden, tips og tricks og andre informationer hjem til virksomheder, der anvender eller påtænker at anvende SolidWorks til at fremstille bedre produkter.

Inkluderet i turen til Florida tilbyder Solid Design House også skræddersyet undervisning for deltagerne. Pakken tilbydes af Solid Design House som en "non-profit" løsning, der leveres gennem VIA Travel.

Kilde: Solid Design House - http://www.sdh.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094