23948sdkhjf

Unisanding A/S ny samarbejdspartner med Preben Z

Preben Z Jensen A/S har med Undisanding A/S aftalt eneforhandling af deres slibeanlæg Unisander til metalindustrien.
Der er tale om nyudviklede slibeanlæg specielt til afgratning og slibning af metalemner. På ”Effektiv Produktion 08” der afholdes fra 7-10. oktober i Fredericia Messecenter er der lejlighed til at se programmet og se en maskine i funktion.

Der er tale om et patenteret krydspudsefelt til profilerede metalemner og udstansede plane emner, der gør maskinen unik. Der kan desuden arbejdes med meget små emner, således, at anlægget kan udnyttes optimalt.

Systemet består af roterende slibebørster, som angriber graterne fra alle sider og fjerner dem effektivt. Dermed undgås problemet, at graterne blot lægges ned i udstansningerne. Dette sikrer ligeledes en radius på kanterne, som garanterer god vedhæftekraft, når efterbehandling skal finde sted i form af fx lakering.

Anlægget kan indstilles til at slibe på både overflade og underside af emnet. Det er nemt at betjene. En logisk og overskuelig touch-screen gør betjeningen både enkelt og sikker for operatøren. Anlægget kan hurtigt og nemt omstilles til skiftende afgratningsopgaver, når parametrene først er indtastet i styringen.

- Vi forventer os meget af det nye samarbejde med Unisander A/S og glæder os til at demonstrere anlæggenes muligheder på den kommende messe i Fredericia, siger direktør Jesper Nielsen, Preben Z.

Kilde: Preben Z. Jensen - http://www.prebenz-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.674