23948sdkhjf

Ingen konjunkturnedgang hos LJM Group

Den vestjyske maskinfabrik har næsten fordoblet sin omsætning på tre år, og virksomhedens direktør regner med fortsat stigende aktivitet.
Administrerende direktør for LJM Group, Jens A. Mikkelsen er ikke meget for at nævne tal, men han afslører dog, at virksomheden har haft en årlig omsætningsvækst på ca. 25 % de seneste tre år, og at man nu omsætter for et pænt trecifret millionbeløb. Grunden til den fortsatte fremgang skal findes i virksomhedens strategi med at sprede afsætningen på forskellige brancher og markeder. Det skriver Børsen.

- Vi henter knap halvdelen af vores omsætning i udlandet. I alt sælger vi på 45 markeder. Den store spredning på såvel brancher som markeder betyder, at vi altid har noget, der går op, og altid noget, der går ned, udtaler Jens A. Mikkelsen til Børsen.

Største problem for øjeblikket er at skaffe den nødvendige arbejdskraft for at kunne følge med efterspørgslen, og det er specielt et problem at opdrive maskinarbejdere til cnc-betjening i det vestjyske for tiden.

LJM Group producerer en lang række forskellige produkter fra hydrauliske cylindre til vindmølleindustrien til komponenter til industri, landbrug og vandmiljø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078