23948sdkhjf

Kellpo A/S køber Irwin Tools bygninger

Med virkning fra 1. september 2008 har Kellpo A/S overtaget bygningerne på Vilhelmsborgvej 15, som tidligere husede Irwin Tools.
Kellpo har gennem hele sin levetid oplevet en stadig vækst og forventer, at det vil fortsætte. Købet af Irwins bygninger er derfor et nødvendigt skridt, for at sikre plads til fremtidige udviklingsmuligheder.

- ”Irwin”-bygningerne har en rigtig god beliggenhed midt i Thisteds industrikvarter. Samtidig har bygningen en præsentabel placering ud til byens ”bilstrøg”, hvor rækken af byens store autoforretninger starter. Og placeringen tæt på Hvass-krydset betyder, at adressen ligger inden for Thisteds nye handels- og indkøbsområde, udtaler direktør Kjeld Pedersen i forbindelse med købet.

Kellpo forventer på kort sigt kun at benytte en mindre del af bygningerne selv. Den resterende del skal anvendes til nye aktiviteter og lejes ud. Virksomhedens ejere har selv flere ideer til anvendelsesmuligheder, som kan realiseres sammen med interesserede partnere, men vil også gerne i kontakt med driftige iværksættere og erhvervsfolk, som sidder med ideer og forslag til egne forretninger, som med fordel kan placeres i lokalerne.

Kilde: Kellpo - http://www.kellpo.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094