23948sdkhjf

V. Løwener A/S udvider med stort jysk domicil

Udvidelsen kommer til at betyde en markant forøgelse af aktiviteterne i Jylland.
Handels- og ingeniørfirmaet V. Løwener A/S har netop indledt opførelsen af helt nye faciliteter i Stilling ved Skanderborg, lige ud til motorvejsstrækningen mod Århus.

Beslutningen omkring det nye jyske domicil er taget som led i den fortsatte vækststrategi samtidig med, at Løwener efterhånden er vokset ud af de eksisterende lokaler i servicecentret ved Hadsten.

Ligeledes ønsker Løwener, udover de eksisterende servicefaciliteter indenfor entreprenør- og fejemaskiner, en udvidelse af industrifaciliteterne, hvor Løweners to industridivisioner nu får bedre lokaler, demonstrationsrum og serviceforhold i Jylland.

Domicilet, der bliver på ca. 3.000 kvadratmeter, skal ligge på en 8.600 kvadratmeter stor grund lige ud til motorvejen. Det skal blandt andet indeholde et stort servicecenter for entreprenørmaskiner (gravemaskiner, tromler, asfaltudlæggere og fræsere samt fejemaskiner). Herudover vil man råde over en permanent udstilling af både industri- og entreprenørmaskiner, salgs- og mødelokaler samt test- og servicefaciliteter indenfor industrimaskiner/systemer m.m. Ejendommen vil stå færdigbygget og indflytningsklar i forsommeren 2009. A. Enggaard A/S er entreprenør og Arkitema A/S er arkitekt på sagen.

Løwener, der ellers har hovedkontor i Glostrup, opererer indenfor proces- og maskinindustrien samt entreprenørområdet og har de sidste fire-fem år oplevet en markant vækstfremgang med en fordobling af omsætningen, som i dag ligger på ca. kr. 275 mio. kr. Ud over den netop igangsatte udvidelse i Jylland, udvider virksomheden også i Sverige og Norge indenfor auto- og overfladeteknik. Løwener har rødder tilbage til 1889 og har senest haft et generationsskifte i 2004, hvor Niels Barfod Jakobsen overtog firmaet. Siden er væksten forøget med ca. 100 %. Det nye jyske domicil er en del af denne positive udvikling.

Kilde: V. Løwener - http://www.loewener.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078