23948sdkhjf

Løwener satser stort på Automatik 2008 med et arbejdende doseringssystem

Procesafdelingen hos V. Løwener A/S i Glostrup beskæftiger sig med stort set alt inden for instrumentering, vakuumpumper, pumper og hele doseringsløsninger, og på Automatik 2008 vil firmaet vise sit store produktprogram i et arbejdende system, kaldet en live-proces. Med andre ord: Der er strøm og flow på alle delene, så man direkte kan se, hvad de kan.
- Vi vil i en live-proces vise, at vi med vores produktprogram kan måle, pumpe styre og dosere. Der vil være mulighed for at se forskellige typer af flowmålere, filtre og pumper sat sammen i et doseringskredsløb, fortæller man hos V. Løwener A/S.

- Vi lægger vægt på samspillet mellem de forskellige instrumenter og pumper. Doseringsløsninger er noget, som stort set alle, der har med processer at gøre, har behov for. Løwener kan hjælpe både mindre og større procesvirksomheder med at sætte det helt rigtige system sammen. Alle behov er forskellige, og en doseringsløsning kan skræddersyes efter, hvilken nøjagtighed og hvor stor en investering, der ønskes.

Et doseringssystem består typisk af en pumpe, en flowmåler og en ventil. I sin live-proces viser firmaet slangepumper, centrifugalpumper, hvirvelskive flowmålere, magnetisk induktive flowmålere, UV- rensning og ultralydsmålere både stationære og transportable.

Du kan møde V. Løwener på stand nummer 1220.

Kilde: V. Løwener

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111