23948sdkhjf

Vindmøller giver vækst hos Jupiter

Specielt i Kina er der fart på væksten hos den danske producent af vindmøllehuse, der nu også starter produktion i Indien.
I år regner Jupiter-koncernen med at runde en omsætning på 500 mio. kr., og dermed fortsætter virksomheden den stærke vækst, man har været inde i de seneste år. Specielt de asiatiske markeder har stort potentiale for øjeblikket, og mens virksomheden har været til stede i Kina i flere år, satser man nu også på produktion i Indien. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi vokser 50-60 % om året. Vores internationale vækst sker i Kina, og vi er ved at grundlægge en ny produktion i Indien som underleverandør til Suzlon. Væksten i vores produktion sker i udlandet. Vindmøllebranchen vokser voldsomt, og der er rigeligt at lave, så vi er en del af den internationale vækst i vindkraftindustrien. Vi har ambitioner om at blive en markant spiller på området, forklarer Anders Schnack, administrerende direktør i Jupiter Group, til Erhvervsbladet.

Virksomheden blev i 2006 overtaget af Dansk Erhvervsudvikling, og siden da har man arbejdet ihærdigt med en fokusering af virksomhedens forretningsområder. Dengang bestod virksomheden af 15 selskaber, men i dag er de fleste af disse solgt fra, og fokus ligger nu på plast- og glasfiber til vindmølleindustrien.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079