23948sdkhjf

FLSmidth sælger komplet anlæg til kobbermine i Chile

FLSmidth Minerals har solgt et komplet tøranlæg til Centenario Copper til deres Franke kobberprojekt i Altamira-distriktet i Antofagasta-regionen ca. 70 km sydøst for Taltal City i Chile.
Kontrakten har en værdi af ca. 186 mio. kr., og tøranlægget omfatter blandt andet en kæbeknuser til primærknusning, en kegleknuser til sekundærknusning, to kegleknusere til tertiærknusning, sigteudstyr, fødeapparater, råmaterialelager, agglomerator og komplet stakkesystem. Leverancen omfatter endvidere anlægsudformning samt mekanisk, elektrisk og bygningsmæssigt ingeniørarbejde og montage af anlægget.

Hele Franke-projektet er planlagt til at kunne producere 30.000 tons katodekobber årligt, og udstyret fra FLSmidth Minerals skal kunne behandle over 11.000 tons kobbermalm i døgnet.

- FLSmidth har en meget stærk position i Chiles kobberindustri. Dette er imidlertid første gang, FLSmidth Minerals sælger et komplet tøranlæg i denne del af verden. Dette skyldes i høj grad vores evne til at indgå som samarbejdspartner i leveringen af komplette løsninger - en evne vi har opbygget gennem de senere års virksomhedsopkøb, siger administrerende direktør Christian Jepsen, FLSmidth Minerals.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11