23948sdkhjf

Bureau Veritas styrker ledelsen

Bureau Veritas, Danmarks største inspektions-, klassifikations, certificerings- og rådgivningsvirksomhed har styrket ledelsen. Søren Christensen er pr. 15. august tiltrådt som administrerende direktør i datterselskabet Chemtox-Trotters A/S, der er Skandinaviens førende rådgiver inden for kemi, sikkerhedsrådgivning og farlige stoffer.
Søren Christensen afløser Poul Kraskow, der i en overgangsperiode har været konstitueret som administrerende direktør.

- Vi har været meget glade for og tilfredse med Pouls store indsats i den vanskelige første fase af integrationsprocessen mellem Chemtox og Trottters. Nu er vi klar til næste fase, som bliver en større grad af integration med moderselskaet Bureau Veritas og videreudvikling af Chemtox-Trotters' forretningsområde. Derfor mener vi, at tidspunktet er kommet for en ændring i ledelsen. Poul vil i en kortere periode være tilknyttet som konsulent på specifikke opgaver, siger Søren Christensen i en pressemeddelelse.

Den 1. sptember 2008 bliver Jacob Færgemand administrerende direktør for moderselskabet Bureau veritas Certification. Han har tidligere været Sales & Tecnical Director for Bureau Veritas' fødevareaktiviteter i både Benelux, Norden og Baltikum, men fremover vil han kun have ansvaret for Norden og Baltikum. Han overtager posten fra Søren Christensen.

- Vi ønsker at sætte stor fokus på at fastholde Bureau Veritas Certifications position som Danmarks førende certificeringsvirksomhed, og derfor har vi hentet Jacob Færgemand hjem til den opgave. Samlet set har det nye setup styrket koncernens ledelse i Danmark, og vi vil nu i endnu højere grad kunne præge udviklingen inden for kerneområder kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed, siger Søren Christensen.

Kilde: Bureau Veritas

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08