23948sdkhjf

Migatronic fastholder forventningerne til 2008

Den nordjyske svejsevirksomhed oplever stadig svag fremgang, selv om virksomhedens kinesiske aktiviteter samt Migatronic Automation ikke har levet op til forventningerne i første halvår.
Fjerritslev-virksomheden Migatronic har i første halvår fortsat det høje aktivitetsniveau, der gjorde sig gældende i 2007. Omsætningen er lidt højere end i samme periode og udgør 217,3 mio. kr. mod 208,9 mio. kr. i første halvår 2007, svarende til en stigning på 4 %. Omsætningen af standardsvejsemaskiner lever op til forventningerne, mens ordreindgangen på automatiseringsudstyr har været mere træg end forventet.

Den begyndende stagnation i metalindustrien har dermed ikke været mærkbar for Migatronic, dog opleves efterspørgslen efter standardsvejsemaskiner som værende svagt faldende mod slutningen af perioden.

Resultatet af den primære drift er i perioden 10,0 mio. kr. mod 9,7 mio. kr. i 2007, dvs. en lille stigning på 0,3 mio. kr. Resultatet er negativt påvirket af udviklingen i Migatronic Automation, der i perioden ikke har levet op til forventningerne. Herudover påvirkes resultatet negativt af underskuddet i det kinesiske joint-venture. Resultatet før skat udgør 7,6 mio. kr. i perioden mod 9,7 mio. kr. i samme periode i 2007.

- På trods af den konjunkturmæssige udvikling i markedet og den dermed skærpede konkurrencesituation forventes der stadig en omsætning i størrelsesordenen 450-460 mio. kr., svarende til en vækst på ca. 10 % i forhold til 2007. Resultatforventningerne er fortsat et koncernresultat før skat på 16-19 mio. kr., skriver Migatronic i sin halvårsregnskab.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125