23948sdkhjf

AB Inventech A/S ansætter salgschef

AB Inventech i Ikast har ansat Karl Erik Lage som ny salgschef. Ansættelsen sker i forlængelse af den meget positive udvikling AB Inventech gennemlever.
AB Inventech ønsker med ansættelsen af Karl Erik Lage at styrke salgsindsatsen yderligere, som et led i virksomhedens femårsplan, hvor AB Inventech planlægger en fordobling af omsætningen i år 2012. Karl Erik Lage tiltrådte den 11.8.2008 og indgår i virksomhedens ledelsesgruppe.

Virksomheden beskæftiger i dag knap 50 medarbejdere. Fra fabrikken i Ikast udvikler, konstruerer og producerer man innovative specialmaskiner og automatiseringsudstyr primært til de store spillere i den internationale vindmølleindustri, men også til andre brancher. I indeværende år er produktionskapaciteten endnu engang blevet udvidet med indvielsen af en ny produktionshal.

AB Inventech forventer, at de senere års omsætningsstigning på 25 % fortsætter i 2008.

Karl Erik Lage er 50 år og bosiddende i Jelling. Han har i de sidste 19 år bestridt forskellige salgspositioner hos Gumlink i Vejle (tidligere Fertin Pharma og Dandy). Senest havde Karl Erik ansvar for Gumlinks største internationale kunder med titel af Senior Key Account Manager.

Kilde: AB Inventech - http://www.ab-inventech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11