23948sdkhjf

Endnu en storordre til Technor

Technor har fået endnu en storordre. Denne gang skal der leveres udsugning og ventilation til SCAs nye vinduesfabrik i Piteå i det nordlige Sverige nær polarcirklen.
Den svenske koncern SCA bygger en ny fabrik til fremstilling af vinduesprofiler i det nordligste Sverige tæt på polarcirklen. Det er danske Technor fra Hobro, der leverer udsugnings- og ventilationsløsningen.

- Det er en meget omfattende montage – ikke mindst på grund af den geografiske beliggenhed, fortæller Tomas Hougaard fra Technor, der i tre måneder sender tre mand op for at nyde midnatssolen.

Men det er nok begrænset, hvor meget de tre kommer til at opleve solen.

- Vi starter op midt i august og arbejder så non-stop i tre måneder. Fabrikken skal stå færdig til jul, siger Tomas Hougaard.

Investeringen i fabrikken fra SCA’s side er på 95 mio. kr. og fabrikken skal fremstille vinduesprofiler for blandt andre en dansk vinduesproducent.

- Det er en kæmpe ordre, siger Tomas om ordren i Sverige og tilføjer:

- Og ikke nok med det, så har vi lige hevet den største danske ordre i virksomhedens historie hjem. Vi skal levere udsugning til Prodans nye fabrik i Randers. Og her drejer det sig både om procesudsugning, varmegenvinding og filtrering.

Technor vil installere denne løsning i løbet af efteråret, og med tre mand i Sverige og ordren i Randers, må den lille virksomhed siges at have travlt.

- Vi er hele tiden på udkig efter nye medarbejdere, men jeg synes, det er lykkedes os ret godt at få ansat gode folk. Og selvom vi selvfølgelig synes, at de to nye ordrer er spændende, så glemmer vi ikke de gamle kunder. Alle skal jo have en ordentlig behandling, slutter han

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076