23948sdkhjf

Nordjysk pumpefabrik bygger nyt

Hos nordjyske LSM Pumper er der for tiden godt gang i byggeriet. Efter planen skal virksomhedens ansatte nemlig rykke ind i en helt ny fabriksbygning allerede i starten af november.
I disse uger er den nye fabriksbygning på Sigenvej i Vrå for alvor ved at tage form hos LSM Pumper. Efter planen skal virksomheden nemlig rykke teltpælene op og flytte produktionen til det nye domicil allerede i november.

- Der kommer en ny produktionshal, ny montageafdeling og nyt kontor. I alt får vi 1.000 kvadratmeter, og dermed bliver der tale om en fordobling af vores nuværende areal, siger Leo Sørensen, der er administrerende direktør for LSM Pumper.

Miljø- og medarbejdervenligt
Snart er håndværkerne færdige med den udvendige del af det nye byggeri, og derefter gælder det den indvendige indretning, og her afslører Leo Sørensen, at der er tænkt på mange detaljer for at forbedre arbejdsmiljøet og klimaet for medarbejderne.

- Det er en superlavenergibygning, hvilket jo betyder, at byggeriet både er miljøvenligt, og at vi sparer penge på energien. Derudover er hele belysningen styret via sensorer, og så er der gulvvarme i det hele, fortæller han, og fortsætter:

- Vi har gjort meget for at forbedre velfærden for vores medarbejdere i det nye byggeri. Det bliver helt andre forhold, end vi er vant til. Så derfor er medarbejderne også glade for, at vi snart skal flytte. Men derudover bliver det jo også firmaets ansigt udadtil, så også på den front er der gjort noget ekstra ud af vores nye domicil.

Stigende efterspørgsel
Der bliver også tale om mere end en fordobling af produktionsarealet, og allerede nu er Leo Sørensen i gang med at finde ud af, hvordan de ekstra kvadratmeter skal udnyttes. Endnu kan han dog ikke afsløre, hvilke nye maskiner der bliver plads til.

Men der er dog ingen tvivl om, at også maskinparken vil blive udvidet for at kunne følge med den efterspørgsel, der for øjeblikket er efter virksomhedens produkter.

- Det er selvfølgelig fordi, vi kan mærke en øget efterspørgsel efter vores produkter, at vi har valgt at udvide. Det går godt herhjemme i Danmark, hvor vi som det nyeste er begyndt at sælge mange pumper til at flytte gylle med hos storlandbrug. Men ellers så er det eksporten, vi vokser på, slutter Leo Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079