23948sdkhjf

CenSec - Fælles eksportfremstød i England

CenSec planlægger i samarbejde med Danmarks eksportråd et fælles eksportfremstød rettet mod den britiske forsvars- og sikkerhedsindustri.
CenSec har i samarbejde med den danske ambassade i London besøgt en række virksomheder og organisationer i England for at undersøge mulighederne for at etablere samarbejder mellem britiske virksomheder og CenSec.

Projektet retter sig primært mod britiske underleverandører/systemleverandører, som er leverandører til den britiske forsvarsindustri og til mindre virksomheder med egen produktion af forsvarsmateriel.

Der er i UK en række mindre virksomheder, der producerer forsvarsmateriel. Disse virksomheder er interessante for danske virksomheder og udgør et stort potentiale for samarbejdsrelationer. Der er ca. 11.000 forsvarsrelaterede virksomheder i UK, med ca. 350.000 ansatte og en omsætning på 15 mia. pund pr. år.

Eksportfremstødet gennemføres som et seminar og one to one meetings mellem de danske og britiske virksomheder. Fremstødet gennemføres hos en middelstor engelsk producent af forsvarsmateriel, Marshall SV, der blandt andet producerer dele til fly, militære køretøjer og containere m.v.

Der inviteres derudover en række britiske virksomheder, primært mindre contractors, der enten har egen produktion af forsvarsmateriel, eller som er underleverandør/systemleverandør til den britiske forsvarsindustri, her tænkes på Augusta Westland, BAE systems, Boeing m.fl.

CenSec indbyder alle interesserede til informationsmøde om projektet, hvor man dels vil fortælle om projektet, og dels høre deltagernes mening og forslag til projektet, så man får planlagt et effektivt og målrettet fremstød i England.

Mødet finder sted onsdag den 27. august 2008 kl. 14.00–16.00, Kryb i ly kro, Kolding Landevej 160, 7000 Fredericia.

Program
  1. Velkomst og baggrund for projektet v/Anton Villadsen
  2. Markedsinformation om den britiske forsvars- og sikkerhedsindustri v/Per Kaag Andersen, den danske ambassade i England
  3. Orientering om det fælles eksportfremstød i efteråret v/Anton Villadsen og Per Kaag Andersen
  4. Opsamling og afslutning

Tilmelding til informationsmødet den 15. august. på tlf. 96296367 eller mail:

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11