23948sdkhjf

Grundfos udpeger ny koncerndirektør

Grundfos har udnævnt den 49-årige schweizer Ernst Lutz til ny group executive vice president for Business Development.
Ernst Lutz er uddannet maskiningeniør og har en ph.d. fra Virginia Tech samt en Executive MBA. Han har indgående kendskab til pumpeindustrien og stor erfaring med innovation, teknologi og ingeniørarbejde.

- Ernst Lutz kender vores industri indefra og har stor erfaring med at opfinde nye, kundetilpassede teknologier. Han er en sand global leder, som har fokus på mennesker, teknologi og det at gøre en forskel. Jeg er meget glad for at have Ernst med på holdet, siger CEO Mads Nipper.

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for EIT RawMaterials. Tidligere har han været ansat i nøglepositioner i Sulzer-koncernen, senest som chief technical officer, CTO. Før det bragte job hos Rio Tinto Alcan, Alcan and Alusuisse ham til blandt andet Shanghai og Paris, hvor han har haft ansvaret for teknologi og udvikling i forskellige stillinger.

- Jeg er både stolt og glad for at få mulighed for at arbejde for den mest innovative pumpeproducent i verden. Grundfos er det stærkeste brand i branchen, og jeg har altid været fascineret af, hvor dygtig koncernen er til at sætte nye standarder i industrien. Jeg glæder mig til at være med til at løfte det til næste niveau gennem kundeorienteret teknologi og digital innovation, siger Ernst Lutz.

Ernst Lutz bliver del af koncernledelsen og slutter sig til Grundfos i september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094