23948sdkhjf

Hirtshals-virksomhed runder milepæl

Safe Ocean Service har passeret 1.500 dage uden arbejdsulykker.
Når jobbeskrivelsen indebærer opgaver mange sømil væk fra kysten i alt slags vejr og højt oppe blandt tonstunge jernelementer, så gælder én ting mere end noget andet:

- Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed.

Det fortæller CEO i Safe Ocean Service, Chris Durhuus. Hans virksomhed sender hver dag servicefolk ud til eksempelvis boreplatforme og havvindmøller over hele verden. Derfor er det også med stor glæde, virksomheden netop har rundet 1500 dage uden ulykker. Med andre ord har Safe Ocean Service aldrig haft en arbejdsulykke siden opstarten i 2012.

Rekorden blev fejret med kage til service- og ingeniørfirmaets 60 medarbejdere. Safe Ocean Service præmierer desuden hver måned den medarbejder, der er kommet med det bedste indspark til at øge sikkerheden.

Intet er indforstået
- Vi har et ekstremt fokus på sikkerhed, og alle medarbejdere får flere sikkerhedskurser, end loven foreskriver. Desuden har vi vores eget træningscenter, hvor gamle medarbejdere løbende undervises, og hvor nye medarbejdere læres op i vores retningslinjer, inden de sendes ud på opgaver, siger Chris Durhuus.

Safe Ocean Service bruger de roligere perioder på at videreuddanne holdet af maskinmestre, elektrikere, skibsmontører, hydraulikere, elektro- og rigmekanikere
Sikkerhedskurserne omhandler blandt andet livredning, dropped objects, sikkerhed i højden mm. Når kurserne er bestået, og en søfartslæge har givet medarbejderen en udvidet helseattest, så udstedes et offshore-certifikat.

- Og derudover skal medarbejderen leve op til virksomhedens regler om blandt andet at tage en ”toolbox talk” med sin makker, inden en opgave påbegyndes. Det er her, de aftaler detaljeret, hvem der gør hvad, så intet er indforstået mellem dem, siger Chris Durhuss.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328