23948sdkhjf

Vestfrost købt af tyrkere

Esbjerg-virksomheden dropper sin produktion af køle- og fryseskabe, som overtages af den tyrkiske koncern Vestel.
Store dele af Vestfrost får dermed nye ejere, og den vestjyske køleskabsproducent er allerede godt bekendt med tyrkiske Vestel. Siden 2006 har tyrkerne nemlig produceret en del af Vestfrosts køle- og fryseskabe. Det skriver JydskeVestkysten.

- På et marked med overkapacitet, prispres og stigende krav til produktfornyelse har en dansk producent af husholdningsapparater ikke nogen berettigelse. Vi ønsker i fremtiden at bruge alle menneskelige og økonomiske ressourcer på Business Solutions, hvor vi på de tre forretningsområder er en betydelig spiller, og hvor også andre parametre end prisen tæller, først og fremmest pålidelighed, innovation og fleksibilitet, udtaler Jens Damgaard, der er ny administrerende direktør i Vestfrost, til JydskeVestkysten.

Dermed vil Vestfrost i fremtiden koncentrere sig om produktion af vinkølere, vaccinekølere, lavtemperaturbokse og merchandise-produkter. 40 medarbejdere og halvdelen af omsætningen forsvinder med salget til Vestel, og i fremtiden vil Esbjerg-virksomheden dermed beskæftige ca. 300 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082