23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 2

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Mekkom ApS
Michael Rasmussen er indtrådt i direktionen hos Mekkom ApS i stedet for Mogens Rasmussen (kilde: CVR).

Mekkom ApS er specialiseret inden for mekanisk konstruktion.

MT Stålindustri A/S
Jørgen Toft er indtrådt i direktionen hos MT Stålindustri A/S i stedet for Kaj Erhardt Jensen. Samtidig er Jørgen Toft indtrådt i bestyrelsen i stedet for Else Margrethe Jensen (kilde: CVR).

MT Stålindustri A/S er leverandør af stålkonstruktioner til blandt andet fødevareindustrien, træindustrien, vinduesfabrikker samt andre større produktionsvirksomheder.

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik
Jonna Jensen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos A/S Peder Nielsen Beslagfabrik i stedet for Jim Ernst Rise (kilde: CVR).

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik producerer og markedsfører beslagprodukter til håndværk, industri og gør det selv-folk.

Polyform A/S
Klaus Tage Gad er indtrådt som bestyrelsesformand hos Polyform A/S i stedet for Finn Kreiberg. Samtidig er Lone Kreiberg indtrådt i bestyrelsen i stedet for Poul Erik Buur (kilde: CVR).

Polyform A/S er beskæftiget med overfladebehandling af plast.

Polytech A/S
Michael Betto Vibe Fiorini er indtrådt som bestyrelsesformand hos Polytech A/S i stedet for Thomas Bechmann, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Frank Virenfeldt Nielsen, Erik Göran Mikael Strandberg og Jakob Greger Gravdal indtrådt i bestyrelsen i stedet for Hans Büttner og Lars Taarn Pedersen (kilde: CVR).

Polytech A/S udvikler produkter og løsninger i polymere materialer til især offshore- og vindmølleindustrien.

SiccaDania A/S
Jørn Bjarne Jensen er udnævnt til næstformand for bestyrelsen hos SiccaDania A/S (kilde: CVR).

SiccaDania A/S er leverandør af spraytørrere og fordampere til fødevareindustrien.

SJV Tooling A/S
Anni Dressø er indtrådt som bestyrelsesformand hos EJV Tooling A/S i stedet for Poul Erik Andersen. Samtidig er Frank Agerholm Jensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Hans Jørgen Nielsen (kilde: CVR).

EJV Tooling A/S er en del af AAOSteel og leverer værktøjer til industrien.

Skydda Danmark A/S
Carl Pontus Boman er indtrådt som bestyrelsesformand hos Skydda Danmark A/S i stedet for Mikael Kristian Malmgren (kilde: CVR).

Skydda er en del af B&B Tools-koncernen, som forsyner industri- og byggesektoren i Nordeuropa med værktøj, fornødenheder og komponenter.

Sulzer Pumps Denmark A/S
Sonja Stahl er indtrådt som administrerende direktør hos Sulzer Pumps Denmark A/S i stedet for Carl Henrik Nordenswan (kilde: CVR).

Sulzer Pumps Denmark A/S er leverandør af centrifugalpumper.

Ten Cate Danmark A/S
Steen Tanderup er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Ten Cate Danmark A/S i stedet for Louis de Vries (kilde: CVR).

Ten Cate Danmark A/S udvikler armering til forsvarsindustrien.

Valmont SM A/S
Jens Holk Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Valmont SM A/S i stedet for Claus Bo Jørgensen. Samtidig er Jens Holk Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Brian Ketcham (kilde: CVR).

Valmont SM A/S producerer, monterer og vedligeholder stålkonstruktioner til energisektoren, procesindustrien og byggesektoren.


Wilhelmsen Ships Service A/S
Inger-Lise Josefsen er indtrådt som administrerende direktør hos Wilhelmsen Ships Service A/S i stedet for Per-Ole Norderhaug. Samtidig er Jon-Terje Bjørnvold indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thorstein Strand (kilde: CVR).

Wilhelmsen Ships Service A/S er leverandør af produkter og services til den maritime industri.

Wilo Danmark A/S
Jesper Thord Kristensson er indtrådt som administrerende direktør hos Wilo Danmark A/S i stedet for Marc Stiebing. Samtidig er Jesper Thord Kristensson indtrådt i bestyrelsen i stedet for Patrick Niehr (kilde: CVR).

Wilo Danmark A/S er leverandør af pumper.

Wind and Water ApS
Morten Milthers er fratrådt som bestyrelsesformand hos Wind and Water ApS (kilde: CVR).

Wind and Water ApS er serviceleverandør til offshore vindindustrien.

Xylem Water Solutions Denmark ApS
Tim Rindsig er udnævnt til bestyrelsesformand hos Xylem Water Solutions Denmark ApS i stedet for Christian Kruse-Madsen. Samtidig er Bjørn Pinderup Hansen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Xylem Water Solutions Denmark ApS er leverandør af pumper, mixere og styringer til renseanlæg.

Åge Espersen & Søn A/S
Kees Heuvelman er udtrådt af bestyrelsen hos Åge Espersen & Søn A/S (kilde: CVR).

Åge Espersen & Søn A/S er beskæftiget med sortering og bearbejdning af metalskrot.

Aalborg Energie Technik A/S
Poul Dige Johansen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Aalborg Energie Technik A/S i stedet for Aage Brasen Drøhse (kilde: CVR).

Aalborg Energie Technik A/S er leverandør af biomassekedler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219