23948sdkhjf

Dansk vejecelle-producent i arabisk samarbejde

Odense-virksomheden Vetec har indgået et samarbejde med V-Tech Group i Dubai.
V-Tech Group består blandt andet af virksomhederne M/s Nautical Marine Engineering og M/s Veetech Instrumentation & Controls, der specialiserer sig i mekaniske, elektroniske og hydrauliske løsninger til onshore- og offshoreindustrien. Dubai-virksomheden bliver forhandler af Vetecs vejeceller til kraner og løftegrej, som benyttes til at opnå sikkerhed og kontrol over tunge og komplicerede løft. Sortimentet inkluderer blandt andet dynamometre, mekaniske overlastsikringer og komplette veje- og overlastløsninger.

- De henvendte sig til vores salgskontor i Singapore, da de var interesserede i at blive forhandler af vores produkter i Mellemøsten. Forespørgselen var utrolig interessant for os, da vi længe har prøvet at finde den rette samarbejdspartner til at repræsentere os i Mellemøsten. Derfor tog vores hovedkontor i Danmark kontakt til dem og arrangerede en række Skype-møder og besøg i Dubai. Disse bekræftede, at vi havde fundet de rette til at repræsentere os i Mellemøsten, fortæller Kim Nielsen fra Vetec.

Han lægger ikke skjul på, at Mellemøsten er et attraktivt og spændende marked for Odense-virksomheden.

- Vi har solgt lidt til Mellemøsten tidligere, men for at vi virkelig kan trænge ind på markedet, har vi behov for den rette samarbejdspartner, der har en solid viden om kran- og løftegrejsindustrien både onshore og offshore, samt har mulighed for både at kunne tilbyde salg, service og support af produkterne. Mange virksomheder tilbyder vejeceller i Mellemøsten, men størstedelen af dem er kun handelsfirmaer og kan derfor ikke tilbyde den service og tekniske ekspertise, som V-Tech kan, siger Kim Nielsen.

I første omgang satser Vetec på maritime kunder og offshoreindustrien, men det er forventningen, at man på sigt kan udvide målgruppen, så den også kommer til at inkludere onshore-kunder, der har brug for vejeceller til deres kraner, maskiner og løftegrej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078