23948sdkhjf

Nye millionordrer til FLSmidth

Den danske leverandør af cementproduktionslinjer og mineraludstyr har hentet to millionordrer i henholdsvis Rusland og Armenien.
I Rusland har FLSmidth MVT underskrevet en ordre på godt 350 mio. kr. på leverance af en komplet materialehåndteringsløsning til en ny 5.500 tons pr. dag cementproduktionslinje, som FLSmidth også leverer hovedmaskinerne til. Ordren omfatter knuseri, rørtransportsystem, præ-blandingsanlæg til kalksten, korrektionsstakker, afgraver, losse station for tog, rundlager til kul samt et transportbåndssystem.

Kunden opnår via nye og innovative opbevaringskoncepter en økonomisk gevinst samtidig med, at rørtransportsystemet sikrer en miljøvenlig transport af alle råmaterialer, da alle transportveje og lagre er overdækkede for at skåne miljøet.

- Vores unikke kombination af flere produkter til én komplet løsning var den afgørende faktor for, at FLSmidth fik denne ordre. Vores stærke position indenfor materialehåndtering muliggør nu levering af komplette løsninger til materialehåndtering i både cement- og mineralindustrien, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

I Armenien har FLSmidth Minerals indgået en kontrakt til en værdi af godt 220 mio. kr. med Teghout cjsc på leverance af formalings- og sorteringsudstyr til produktion af kobber molybdæn.

Fabrikken, der ligger 200 km nord for Armeniens hovedstad Yerivan, har den andenstørste forekomst af kobber molybdæn i landet. Kontrakten inkluderer leverance af en SAG mølle, en kuglemølle, to knusere, hydrocykloner samt to komplette millMax pumper. Udstyret er dimensioneret til en kapacitet på ca. 900 tons pr. time.

- Dette er vores anden større mineralordre i Armenien inden for de seneste 24 måneder. Ordren bekræfter FLSmidths styrke og succesfulde kombination af førende teknologier. Samtidig understreger ordren vores kunders tilfredshed med "One Source One Partner"-konceptet, siger Jørgen Huno Rasmussen.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109