23948sdkhjf

Multicut glæder sig over valget af Joint Strike Fighter

Den vestjyske underleverandør ser store muligheder i samarbejdet med Lockheed Martin.
Allerede i november sidste år underskrev Multicut en treårig produktionsaftale med Lockheed Martin om leverance af fittings og beslag til Joint Strike Fighters stel.

Ved den lejlighed understregede Jack Crisler, der er vice president for F35-programmet hos Lockheed Martin, at hvis F35 Joint Strike Fighter blev valgt som fremtidens danske kampfly, så ville der vente flere ordrer til Multicut og andre danske virksomheder.

- Jeg ser frem til at øge samarbejdet med Lockheed Martin og er stolt over, at Multicut skal levere dele direkte til Lockheed Martins produktionslinje de næste 30 år, siger CEO og ejer af Multicut, Lars B Rasmussen.

Salgsdirektør Frank Dühring uddyber:

- Den eksisterende ordre, der er en treårig aftale, forventer vi fortsætter i hele flyets levetid, og vi har også en ambition om at kunne hente ekstra ordrer. De kommer til at ligge inden for de kernekompetencer, Multicut tilbyder i dag – drejning og fræsning af komplekse dele, som sidder i flyets struktur. Og selvfølgelig også overfladebehandling og montage.


Lockheed Martin har ved flere lejligheder været på besøg hos den vestjyske underleverandør og har været ganske imponerede af virksomhedens setup.

- Hvis man kigger på Lockheeds officielle udmelding, så er det, at de ser Multicut Manufactuiring System som et helt unikt system, som kan skabe en stor vækst hos Multicut, slutter Frank Dühring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125