23948sdkhjf

Danbor opruster igen

Den esbjergensiske virksomhed har udfyldt endnu en plads i ledelsen og forsætter efter de fastlagte målsætninger.
Der er løbet meget vand i Vesterhavet, siden Danbor i 2014 kom på norske hænder med Norsea Group som ny ejer. Målsætningerne er klare, og Danbor fokuserer på vækst til trods for et udfordrende marked.

Den 2. maj 2016 tiltrådte den nye COO Jesper Høj-Hansen, som skal stå i spidsen for olie- og gas-operationen hos Danbor. Jesper Høj-Hansen kommer fra en stilling hos Danfoss, hvor han senest fungerede som business development senior director. Jesper har også haft en stilling som head of Global Supply Chain/Operation - i alt en karriere på 13 år hos Danfoss.

Samme dag kan Danbor også byde velkommen til den nye facility director - Flemming Würtz Krarup. Han kommer fra en stilling som projektchef hos DN Entreprise og har en lang karriere inden for projektledelse, strategi og udvikling.

- Vi fortsætter udviklingen af Danbor i tråd med den vækststrategi, der blev besluttet sidste år. Et vigtigt element i eksekveringen af nye strategier er styrkelse af kompetencerne i virksomheden. Vores målsætning er at udvikle og vækste vores aktiviteter indenfor både olie/gas og vind de kommende år, og med et stærkt team på mere end 500 dedikerede og engagerede medarbejdere er vi godt rustede hertil, udtaler Jørn Bue Madsen, CEO.

Han fortsætter:

- Jeg er glad for, vi har kunnet styrke teamet med nye ledelseskompetencer i Danbor, som skal ses som en vigtig del af realiseringen af vore vækstplaner.

Divisionsledelsen består nu af CEO Jørn Bue Madsen, CCO Torben Hansen Bredthauer, COO Jesper Høj-Hansen, CFO Jan Thim, HR-direktør Lena Broholm Hansen og CEO Øer A/S Morten Basse Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484