23948sdkhjf

Vindindustrien søger underleverandører

Har din virksomheder innovative projekter, er I måske det Vindmølleindustrien leder efter til et nyt udviklingsprogram for underleverandører til vindindustrien.
Udviklingsprogrammet for underleverandører har til formål at skabe flere innovative vækstvirksomheder og jobs ved at hjælpe primært små og mellemstore virksomheder, som er leverandører til vindindustrien, med at navigere og udvikle sig i det dynamiske vindenergimarked. Den danske vindindustri klarer sig godt, men er nødt til skærpe innovationen for fortsat at forblive konkurrencedygtig på det globale marked. Det stiller høje krav til de danske underleverandørers evne til at omstille sig og udvikle nye innovative løsninger, hvis de skal fastholde deres konkurrenceevne.

Projektet består af tre arbejdspakker, hvoraf den første sigter mod etablering af innovationsnetværk og identifikation af relevante innovationsprojekter til deltagelse i programmet. Anden del af projektet har fokus på konceptudvikling og test af projekter gennem innovationssamarbejde mellem virksomhederne og vidensinstitutionerne, mens projektets tredje arbejdspakke omhandler forretningsudvikling og udarbejdelse af vækstplaner.

Vil du være med?
Har din virksomhed et innovationsprojekt med perspektiver, men mangler I sparring for at løfte projektet videre til næste stadie, så har I nu mulighed for at få besøg af Vindmølleindustrien for at høre nærmere om mulighederne for at deltage i udviklingsprogrammet.

Vindmølleindustrien og resten af partnerkredsen bag projektet har netop påbegyndt første fase af projektet, som går ud på at identificere relevante underleverandører og forberede virksomhedsbesøg. Virksomhedsbesøgene indledes efter sommeren 2016 og bliver gennemført med henblik på at identificere nye idéer og teknologier, der kan videreudvikles til nye, perspektivrige innovationsprojekter.

I tillæg til virksomhedsbesøgene vil aktørerne bag projektet i løbet af 2016 gå i gang med at afholde netværksmøder med indlæg fra relevante personer om aktuelle og efterspurgte temaer med henblik på at styrke virksomhedernes marked- og teknologiindsigt samt netværksrelationerne i branchen. Både virksomhedsbesøg og netværksmøder vil fungere som basis for at identificere virksomheder, som har potentiale til at udvikle innovationsprojekter eller indgå i rådgivningsforløb med henblik på videre samarbejde i udviklingsprogrammet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08