23948sdkhjf

Nyetableret fabrik har den første kunde på plads

Inden for en måneds tid forventer MME Nordic i Thisted at begynde fremstilling af de første maskiner til medico-industrien.
Allerede inden maskinerne begynder at snurre hos nyetablerede MME Nordic i Thisted har firmaet de første aftaler på plads.

- Vi har naturligvis en konkret kunde. Faktisk har vi en række forespørgsler fra andre potentielle kunder, skriver administrerende direktør Leif Amby til Metal Supply.

Planerne er også fremskredne på andre områder. Firmaet havde således underleverandører og Coloplasts medarbejdere på besøg for at se nærmere på den nye fabrik i sidste uge.

- Vi har aftaler med underleverandører, som kan bistå med de ydelser, som vi ikke selv skal udføre, samt supplere med medarbejdere indtil vi selv har ansat tilstrækkelige folk, forklarer Leif Amby.

Med aftalerne på plads er der også udsigt til, at MME Nordic snart kan komme i gang med at bygge maskiner til medicoindustrien. Inden for en måneds tid forventer Leif Amby at komme i gang.

Til at stå for det hele skal der naturligvis også hænder til. På den front er udsigterne ansættelse af tre til seks medarbejdere inden sommerferien. Fabrikken er også på jagt efter en kommerciel direktør, der skal i gang med at hente opgaver til virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094