23948sdkhjf

AVK opruster maskinparken

Hos ventilproducenten i Galten opruster man nu maskinparken med en gennemløbshængebane slyngrenseanlæg fra Sonnimax.
For at have et konkurrencedygtigt produktionsapparat har AVK valgt at udskifte deres gamle slyngerenseanlæg med et nyt anlæg med mere end dobbelt kapacitet.

Frem for at investere i anlæg tilsvarende det tidligere valgte firmaet i stedet et væsentlig større anlæg med fire slyngelementer hver med dobbelt kraft. Anlægget er en sand ”Formel 1 racer” uden sidestykke i sin klasse, fortæller en tydelig stolt sælger, Erik Pandrup CEO fra Sonnimax.

De foreløbige testresultater peger også i den retning. Med det nye anlæg er AVK blevet i stand til at tage flere og større støbejernsemner igennem. De kan bearbejde støbejernsemner fra 200 gram op til 500 kilo. Dertil kommer, at slyngrenseren har slynghjul på 4 x 22 kW, hvilket betyder at den kan udføre mere komplekse rensninger langt hurtigere. Anlægget har automatisk opsamling og returnerer blæsemidlet til anlæg, og dermed reduceres spild af stålsand kraftigt.

Kort fortalt fungerer slyngrensningsanlægget således, at emnerne hænges op på en conveyor i den ene ende og kommer ud renset i den anden ende.

- De store emner på 500 kg. Kører en af gangen, hvorimod de mindre emner på 1 - 2 kg. kan køre flere hundrede adgangen, fortæller Erik Pandrup.

Den nye maskine fog den større kapacitet den bidrager med, er en del af AVK ambitioner om optimering af forretningen.

- Med investeringen håber vi på at kunne opretholde den positive vækstkurve, som vi har haft gennem alle årene, siger Mogens Breth Pedersen.
Læs mere om: AVK
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11