23948sdkhjf

AB Inventech glæder sig over stabilitet

Efter et par turbulente år er den midtjyske maskinproducent nu tilbage i vanlig gænge.
Bruttofortjenesten hos AB Inventech steg med 7 procent til 21,9 mio. kr. i 2015, og samtidig steg overskuddet før skat med 5 procent til 3,2 mio. kr.

- Vi er egentlig godt tilfredse med årets resultat. Efter nogle år hvor finanskrisen også ramte os, så var vores strategi at komme lidt tilbage og skabe stabilitet i vores resultater. I 2013 havde vi et lille plus, og i 2014 2015 var vi tilbage på et fornuftigt niveau, forklarer administrerende direktør Niels Kirkegaard.

Ikast-virksomheden er især leverandør af maskiner til industriel fiberhåndtering, og ifølge Niels Kirkegaard er det et segment, der er inde i en positiv udvikling for tiden. Netop derfor er han også optimistisk med hensyn til fremtiden.

- 2016 er startet fornuftigt – det ligger på linje med 2014 og 2015. Vi forventer stadigvæk at holde den stabile aktivitet og resultat. På ordresiden ser det ud som om, det følger den plan og de målsætninger, vi har lagt, siger Niels Kirkegaard.

Han understreger dog, at der stadig skal arbejdes hårdt for at slå konkurrenterne.

- Det er en hård branche vi er i. Man skal være på tæerne, og der skal arbejdes hårdt for at fastholde en god afkastningsgrad. Der skal virkelige gås til stålet og effektiviseres – det er også en af de ting, vi arbejder med, forklarer Niels Kirkegaard.

- Vi har sat en del i søen omkring en ny teknologiplatform, hvor hele vores økonomistyringssystem og projektstyringssystem får en opgradering, så vi har nemmere ved at reagere, når vi får afvigelser. På den måde arbejder vi på det rigtige på det rigtige tidspunkt, så vi kan levere bedst mulige produkt til budgettet, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078