23948sdkhjf

Ventilationsfirma køber op

Aalborg-virksomheden NB Ventilation har købt en kollega.
NB Ventilation har overtaget aktiviteterne i LinkNordic. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

NB Ventilation er Nordjyllands største producent af ventilations-aggregater, og opkøbet er et led i en ny vækststrategi, der skal fordoble omsætningen til 80 mio. kr. over de næste fem år.

LinkNordic er specialiseret i ventilations-aggregater med høj termisk genvinding, og virksomheden har ligeledes hjemme i Aalborg. LinkNordic har de seneste to år haft et samlet underskud før skat på godt 0,8 mio. kr.

Buster Nissen fra Linknordic understreger at underskuddet skyldes, at der er investeret i produktudvikling og at man i seneste regnskabsår havde sorte tal på bundlinjen.

NB Ventilation og Link Nordic er de to eneste ventilationsaggregat-leverandører i Nordjylland. Men hvor NB Ventilation leverer ventilations-aggregater med kryds- eller rotorveksler og med luftmængder helt op til 120.000 kubikmeter i timen, tilbyder Link Nordic anlæg med modstrømsveksler på op til 20.000 kubikmeter. Link Nordic har desuden løsninger til private boliger samt en patenteret løsning, hvor ventilationsaggregatet kan udgøre sin egen brandcelle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078