23948sdkhjf

Bladt Industries er i fremgang

Underskud er vendt til overskud, viser årsregnskabet for 2015.
Bladt Industries fik sidste år et overskud på driften på 104 mio. kr.

I 2014 lød denne regnskabspost på et underskud på 9 mio. kr., så der er tale om en væsentlig forbedring.

Overskuddet efter skat lød på 64 mio. kr., som også er meget bedre end i 2014, hvor der var et underskud på 7 mio. kr.

Virksomhedens omsætning endte sidste år på 2,9 mia. kr., hvilket er et fald på omkring 300 mio. kr. i forhold til 2014.

Størst på vindmølleparker
Stålvirksomheden Bladt Industries projekterer og producerer løsninger på områderne vedvarende energi, olie- og gasindustrien og infrastruktur i form af vindmøllefundamenter til havs, stålkonstruktioner til olie- og gasproduktion til havs og anlægsprojekter i forbindelse med havne og broer.

I september sidste år blev den engelske produktionsanlæg Offshore Structures (Britain) Limited, som Bladt Industries ejer i fællesskab med den tyske virksomhed Eew Special Pipe Construction GmbH, officielt åbnet, og de første store vindfundamenter til havs bliver allerede produceret i den nye virksomhed.

Udbygger produktionsanlæg
Udover de betydelige investeringer i Storbritannien har Bladt Industries fortsat investeringerne i udviklingen af de danske produktionsfaciliteter i Aalborg og Lindø.

Sidste år udvidede Bladt Industries sin stærke markedsposition inden for produktionen af fundamenter til offshore vindmøller, hvor virksomheden er markedsledende.

- De gennemførte investeringer er vigtige skridt i den fortsatte udvikling af Bladt Industries, siger Jan Kjærsgaard, administrerende direktør hos Bladt Industries.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078