23948sdkhjf

Danske robot-firma etablerer sig ”Down Under”

Blue Ocean Robotics fortsætter deres globale udvidelse og åbner nu en ny filial i Australien.
Den odenseanske virksomhed Blue Ocean Robotics har nyt fra Down Under: Blue Ocean Robotics Australia er officielt etableret.

- Vi er virkelig glade og stolte for at kunne annoncere, at vi nu er fuldt åbne og inkorporeret i Australien. Fra dags dato er Blue Ocean Robotics Pty Ltd officelt et aktiv Joint-venture Franchise i Australien. Ivan John Storr er vores Co-founder, partner og CEO i Blue Ocean Robotics Australia, udtaler Co-CEO Claus Risager.

Ivan John Storr kommer til at lede Blue Ocean Robotics Australia fra Brisbane, Australien. Teamet er allerede aktivt involveret i at udvikle nye robotteknologiske forretningsområder og strategiske partnerskaber i Australien, med fokus på forskningsorganisationer og universiteter.

I første omgang vil fokusområderne være inden for sundhedssektoren, med vægt på gulvvaskerobotten og UV disinfection. Den australske selskab vil ligeledes undersøge paralelle forretningsområder, som kan drage nytte af netop disse teknologier, f.eks indkøbscentre, lufthavne, og sportsfaciliteter. Derudover har Ivan en særlig interesse i, at udvikle ny teknologi til byggebranchen, samt til politi/militær brug.

Blue Ocean Robotics australske CEO, Ivan Storr, kommer til Blue Ocean Robotics med en baggrund som Ingeniør og projektleder, men har de sidste år specialiseret inden for robotter, særligt til græsslåning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11