23948sdkhjf

Midtjyske gummifabrikker fusionerer

De to Horsens-virksomheder Teknisk Gummi Horsens A/S og Aktieselskabet Horsens Gummivarefabrik har valgt at fusionere de to selskaber.
Shareholder Invest Growth A/S, der ejer Teknisk Gummi Horsens A/S, meddelte tirsdag, at man har indgået en aftale med den nuværende ejerkreds bag Aktieselskabet Horsens Gummivarefabrik om at gennemføre fusion med Teknisk Gummi Horsens A/S.

Fusionen gennemføres med tilbagevirkende kraft fra den 1. juni 2008, og den fusionerede virksomhed videreføres under navnet Teknisk Gummi Horsens A/S med produktion på adresserne Norgesvej 4-6 og Finlandsvej 8, 8700 Horsens. Shareholder Invest Growth A/S besidder herefter 88 % af det fusionerede selskab. Claus Risborg Nielsen fortsætter som administrerende direktør. Direktør Steen Aabo udtaler:

- Fusionen mellem de to selskaber ser vi som en klar fortsættelse af vores strategi for at styrke konkurrencedygtigheden samt ikke mindst at fastholde og udbygge positionen som Danmarks førende gummivalseproducent. Vi forventer, at fusionen medfører oplagte effektivitetsfordele og tilsvarende synergieffekter, som vil medvirke til, at Teknisk Gummi Horsens A/S kan rette fokus mod en stigende omsætning specielt på eksportmarkederne.

Kilde: Dansk AMP - http://danskamp.dk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Patentslagsmål fortsætter: GE vinder sejr over Siemens Gamesa
Eltronic får afgørende rolle i Topsoes nye milliardfabrik
Vestas får nordisk bæredygtighedspris
Sanistål omlægger bilflåden til elbiler
Give Steel når milepæl i storordre
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11