23948sdkhjf

Hempel slår sin egen rekord

For tredje år i træk byder Hempels årsresultatet på en rekord.
Den store producenter af malingprodukter kom gennem 2015 med solide resultater og viser dermed, at man for tredje år i træk har forstået at læse markedet.

- 2015 var et særdeles godt år for Hempel. Vi har med stor succes haft fokus på at levere produkter, der skaber værdi for vores kunder. Samtidig har vi fortsat fokuseret på at videreudvikle og forbedre vores kompetencer og effektivitet, og de seneste års resultater viser, at vores dobbelte fokus virker, siger Pierre-Yves Jullien, der 29. marts 2016 fratrådte som administrerende direktør i Hempel. Han vil fortsat være tilknyttet Hempel som bestyrelsesmedlem i Hempel Fonden.

Hempel opnåede en total vækst på 20 procent, som skyldes en større organisk vækst end markedet generelt samt opkøb af nye virksomheder, blandt andet Jones-Blair Company i marts.

Derudover var Hempels EBITDA 33 procent højere end resultatet i 2014 - dermed sætter selskabet rekord for tredje år i træk.

Ny strategi
2015 var året, hvor Hempel afsluttede vækststrategien One Hempel – One Ambition, der har været medvirkende til, at salg og EBITDA gennem de sidste fem år er steget henholdsvis 76 og 90 procent.

I 2016 har virksomheden introduceret Journey to Excellence, en ny strategi med fokus på øget kundefokus og intern effektivitet.

Henrik Andersen står nu i spidsen for eksekveringen af den nye strategi.

- Jeg er glad for og beæret over at overtage ledelsen af Hempel. Det er en virksomhed med en lang, stolt historie og ekstremt dygtige medarbejdere, og under Pierres ledelse har Hempel udviklet sig til at være en global markedsleder. Jeg ser frem til at føre vores strategi ud i livet i samarbejde med alle her hos Hempel, og jeg er sikker på, at vi sammen kan fortsætte med at styrke Hempel til glæde for vores kunder, medarbejdere og øvrige interessenter, siger den nytiltrådte administrerende direktør
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094