23948sdkhjf

Multicut-investeringer præger regnskab

Underleverandørens omsætning voksede markant, mens overskuddet dykkede en smule.
Stor fremgang på bundlinjen er afløst af en lille tilbagegang hos vestjyske Multicut. Det viser underleverandørens seneste regnskab, hvor resultatet før skat dykkede med 1,2 millioner kroner.

Det er store investeringer i produktionen, der er den primære årsag til tilbagegangen, og ledelsen kalder i sin beretning året for mindre tilfredsstillende.

- Investeringer i produktionen – herunder kapacitetsforbedringer – har medført et mindre tilfredsstillende resultat. Dette har samlet set for året, medført et mindre tilfredsstillende resultat end forventet af ledelsen, står der i ledelsesberetning.

Store ordrer til flyindustrien
Investeringer i kapaciteten står klart i regnskabet. I de seneste to år er der i gennemsnit blevet investeret 60 millioner kroner om året i materielle anlægsaktiver, og samtidig er medarbejderantallet øget med 21 mand i det netop offentliggjorte regnskabsår.

I 2014 åbnede Multicut en ny fabrik i Vildbjerg med en høj automationsgrad. Her bliver blandt andet produceret ordrer til flyindustrien, og i det seneste år underleverandøren præsenteret samarbejdsaftaler med både Airbus og Lockheed Martin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078