23948sdkhjf

Rekord-ordre til Ventherm

Den fynske virksomhed skal levere malerkabiner til Siemens.
Siemens og Ventherm har netop underskrevet en aftale om levering og montering af malekabiner til flere Siemens-vingefabrikker, blandt andet en ny fabrik i Marokko.

Ventherm har tidligere, med stor succes, leveret malekabiner til andre af Siemens’ vingefabrikker, og den seneste aftale har en værdi på et større tocifret millionbeløb.

Malekabinerne er meget vigtige redskaber i fremstillingen af vindmøllevinger, som kræver speciel overfladebehandling på grund af hårde miljøer enten onshore eller offshore.

Malekabinerne er designet efter de højeste standarder i relation til arbejdsmiljø og sikkerhed, og på trods af den betydelige størrelse sikrer en custom design løsning, at energiforbruget er minimalt. Dette er selvfølgelig vigtigt for Siemens, idet det passer godt ind i den grundlæggende ide om bæredygtig energi.

Ventherm ejes af brødrene Brian og Allan Hansen, der udtaler:

- Vi er meget stolte af at have modtaget denne ordre fra Siemens. Ordren er den største i Ventherm A/S’ historie, og vi er overbeviste om, at vi har fået ordren, fordi vi har demonstreret, at vi kan levere markedets bedste kvalitet til aftalt tid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172