23948sdkhjf

Pilen peger opad for Skako

Der var markant resultatfremgang i 2015, og koncernens bestyrelse forventer yderligere forbedringer i 2016.
2015 var et vigtigt år for Skako, hvor der blev opnået vigtige driftsmæssige milepæle og skabt grundlaget for den vækst, som man vil realisere de kommende år.

- 2015 blev et meget tilfredsstillende år. Driftsresultatet blev styrket med 14,9 mio. kr. til 16,2 mio. kr., pengestrømmene fra driften øget med hele 48,3 mio. kr., og begge forretningsområder bidrog i 2015 positivt til koncernindtjeningen efter gennemførelsen af en større turnaround i Skako Concrete og opretholdelse af høj indtjening i Skako Vibration, fortæller Kaare Vagner, bestyrelsesformand i Skako.

Koncernens resultat før skat blev 13,1 mio. kr., hvilket var på niveau med forventningerne og en markant forbedring i forhold til sidste års underskud på 2,8 mio.kr. Men et styrket forretningsgrundlag og et nyt ledelsesteam gør også, at ambitionerne rækker videre.

- Vækststrategien og den fremadrettede opgave for begge forretningsområder er klar: Produktporteføljen skal udvides yderligere, og vores tekniske kernekompetencer og store knowhow inden for design, projektstyring og service skal udnyttes til at øge vores forretningsomfang, primært på hovedmarkederne i EU, Nordafrika, Nordamerika og i Mellemøsten, men også på nye markeder. Fundamentet for fremtidig vækst og værdiskabelse i Skako er nu reetableret, og det vil vi omsætte til fremgang i både omsætning og indtjening allerede fra 2016 til gavn for aktionærer, samarbejdspartnere og medarbejdere, afslutter Kaare Vagner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11